Test Bank Maternity Womens Health Care 11 Edition Lowdermilk Perry Cashion

$36.00

Test Bank Maternity Womens Health Care 11 Edition Lowdermilk Perry Cashion

Category:

Description

Get your degree with ease by using our files. We do not keep any logs and we do not log any information. What does this mean for you? This means, your order is completely anonymous and confidential. Part of our service allows you to purchase these files without anyone else knowing. There is no risk and you have nothing to lose. If you are using this very text book in school right now, then you will need this nursing test bank to learn important core knowledge so you can be the ultimate nurse. Add this product to your cart and checkout to receive the download for your nursing test bank for Test Bank Maternity Womens Health Care 11 Edition Lowdermilk Perry Cashion

Do you have any questions? Would you like a sample sent to you? Just send us an email at contact@itestbank.com (no spaces). We will respond as soon as possible.

== SAMPLE ==

Chapter 02: Community Care: The Family and Culture
Lowdermilk: Maternity & Women’s Health Care, 11th Edition

MULTIPLE CHOICE

1. A married couple lives in a single-family house with their newborn son and the husband’s daughter from a previous marriage. Based on this information, what family form best describes this family?
a. Married-blended family
b. Extended family
c. Nuclear family
d. Same-sex family

ANS: A
Married-blended families are formed as the result of divorce and remarriage. Unrelated family members join to create a new household. Members of an extended family are kin or family members related by blood, such as grandparents, aunts, and uncles. A nuclear family is a traditional family with male and female partners along with the children resulting from that union. A same-sex family is a family with homosexual partners who cohabit with or without children.

DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 19
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

2. Which key factors play the most powerful role in the behaviors of individuals and families?
a. Rituals and customs
b. Beliefs and values
c. Boundaries and channels
d. Socialization processes

ANS: B
Beliefs and values are the most prevalent factors in the decision-making and problem-solving behaviors of individuals and families. This prevalence is particularly true during times of stress and illness. Although culture may play a part in the decision-making process of a family, ultimately, values and beliefs dictate the course of action taken by family members. Boundaries and channels affect the relationship between the family members and the health care team, not the decisions within the family. Socialization processes may help families with interactions within the community, but they are not the criteria used for decision making within the family.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: pp. 21-22 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

3. Using the family stress theory as an interventional approach for working with families experiencing parenting challenges, the nurse can assist the family in selecting and altering internal context factors. Which statement best describes the components of an internal context?
a. Biologic and genetic makeup
b. Maturation of family members
c. Family’s perception of the event
d. Prevailing cultural beliefs of society

ANS: C
The family stress theory is concerned with the family’s reaction to stressful events. Internal context factors include elements that a family can control such as psychologic defenses, family structure, and philosophic beliefs and values. The family stress theory focuses on ways that families react to stressful events. Maturation of family members is more relevant to the family life-cycle theory. The family stress theory focuses on internal elements that a family might be able to alter.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 21 TOP: Nursing Process: Diagnosis
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

4. The nurse is developing a plan of care for a Hispanic client who just delivered a newborn. Which cultural variation is most important to include in the care plan?
a. Breastfeeding is encouraged immediately after birth.
b. Male infants are typically circumcised.
c. Maternal grandmother participates in the care of the mother and her infant.
d. Bathing is encouraged immediately after delivery.

ANS: C
In the Hispanic family, the expectant mother is strongly influenced by her mother or mother-in-law. Breastfeeding is often delayed until the third postpartum day. Hispanic male infants are not usually circumcised. Bathing after delivery is most often delayed.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 26 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

5. Which health care service represents a primary level of prevention?
a. Immunizations
b. Breast self-examination (BSE)
c. Home care for high-risk pregnancies
d. Blood pressure screening

ANS: A
Primary prevention involves health promotion and disease prevention activities to reduce the occurrence of illness and enhance the general health and quality of life. This level of care includes, for example, immunizations, using infant car seats, and providing health education to prevent tobacco use. BSE is an example of secondary prevention that involves early detection of health problems. Home care for a high-risk pregnancy is an example of tertiary prevention. This level of care follows the occurrence of a defect or disability. Blood pressure screening is an example of secondary prevention and is a screening tool for early detection of a health care problem.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 34
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

6. What is the primary difference between hospital care and home health care?
a. Home care is routinely and continuously delivered by professional staff.
b. Home care is delivered on an intermittent basis by professional staff.
c. Home care is delivered for emergency conditions.
d. Home care is not available 24 hours a day.

ANS: B
Home care is generally delivered on an intermittent basis by professional staff members. The primary difference between health care in a hospital and home care is the absence of the continuous presence of professional health care providers in a client’s home. In a true emergency, the client should be directed to call 9-1-1 or to report to the nearest hospital’s emergency department. Generally, home health care entails intermittent care by a professional who visits the client’s home for a particular reason and provides on-site care for periods shorter than 4 hours at a time.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: pp. 34-35
TOP: Nursing Process: Implementation
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment

7. To provide culturally competent care to an Asian-American family, which question should the nurse include during the assessment interview?
a. “Do you prefer hot or cold beverages?”
b. “Do you want some milk to drink?”
c. “Do you want music playing while you are in labor?”
d. “Do you have a name selected for the baby?”

ANS: A
Asian-Americans often prefer warm beverages. Milk is usually excluded from the diet of this population. Asian-American women typically labor in a quiet environment. Delaying naming the child is not uncommon for Asian-American families.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 27
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Physiologic Integrity

8. The woman’s family members are present when the nurse arrives for a postpartum and newborn visit. What should the nurse do?
a. Observe the family members’ interactions with the newborn and one another.
b. Ask the woman to meet with her and the baby alone.
c. Perform a brief assessment on all family members who are present.
d. Reschedule the visit for another time so that the mother and infant can be privately assessed.

ANS: A
The nurse should introduce her or himself to the client and to the other family members who are present. Family members in the home may be providing care and assistance to the mother and infant. However, this care may not be based on sound health practices. Nurses should take the opportunity to dispel myths while family members are present. The responsibility of the home care maternal-child nurse is to provide care to the new postpartum mother and to her infant, not to all family members. The nurse can politely ask about the other people in the home and their relationships with the mother. Unless an indication is given that the woman would prefer privacy, the visit may continue.

DIF: Cognitive Level: Analyze REF: p. 35
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

9. What is a limitation of a home postpartum visit?
a. Distractions limit the nurse’s ability to teach.
b. Identified problems cannot be resolved in the home setting.
c. Necessary items for infant care are not available.
d. Home visits to different families may require the nurse to travel a great distance.

ANS: D
One limitation of home health visits is the distance the nurse must travel between clients. Driving directions should be obtained by telephone before the visit. The home care nurse is accustomed to distractions but may request that the television be turned off so that attention can be focused on the client and her family. Problems cannot always be resolved; however, appropriate referrals may be arranged by the nurse. The nurse is required to bring any necessary equipment, such as a thermometer, baby scale, or laptop computer, for documentation.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 35 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment

10. During the childbearing experience, which behavior might the nurse expect from an African-American client?
a. Seeking prenatal care early in her pregnancy
b. Avoiding self-treatment of pregnancy-related discomfort
c. Requesting liver in the postpartum period to prevent anemia
d. Arriving at the hospital in advanced labor

ANS: D
African-American women often arrive at the hospital in far-advanced labor and may view pregnancy as a state of wellness, which is often the reason for the delay in seeking prenatal care. African-American women practice many self-treatment options for various discomforts of pregnancy. African-American women may also request liver in the postpartum period, which is based on a belief that liver has a higher blood content.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 26
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

11. Which resource best describes a health care service representing the tertiary level of prevention?
a. Stress management seminars
b. Childbirth education classes for single parents
c. BSE pamphlet and teaching
d. Premenstrual syndrome (PMS) support group

ANS: D
A PMS support group is an example of tertiary prevention, which follows the occurrence of a defect or disability (e.g., PMS). Stress management seminars are a primary prevention technique for preventing health care issues associated with stress. Childbirth education is a form of primary prevention. BSE information is a form of secondary prevention, which is aimed toward early detection of health problems.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 28
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

12. When the services of an interpreter are needed, which is the most important factor for the nurse to consider?
a. Using a family member who is fluent in both languages
b. Using an interpreter who is certified, and documenting the person’s name in the nursing notes
c. Directing questions only to the interpreter
d. Using an interpreter only in an emergency

ANS: B
Using a certified interpreter ensures that the standards of care are met and that the information exchanged is reliable and unaltered. The name of the interpreter should be documented for legal purposes. Asking a family member to interpret may not be appropriate, although many health care personnel must adopt this approach in an emergency. Furthermore, most states require that certified interpreters be used when possible. When using an interpreter, the nurse should direct questions to the client. The interpreter is simply a means by which the nurse communicates with the client. Every attempt should be made to contact an interpreter whenever one is needed. During an emergency, health care workers often rely on information interpreted by family members. This information may be private and should be protected under the rules established by the Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). Furthermore, family members may skew information or may not be able to interpret the exact information the nurse is trying to obtain.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: pp. 24, 25
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

13. Which traditional family structure is decreasing in numbers and attributable to societal changes?
a. Extended family
b. Binuclear family
c. Nuclear family
d. Blended family

ANS: C
The nuclear family has long represented the traditional American family in which husband, wife, and children live as an independent unit. As a result of rapid changes in society, this number is steadily decreasing as other family configurations are socially recognized. Extended families involve additional blood relatives other than the parents. A binuclear family involves two households. A blended family is reconstructed after divorce and involves the merger of two families.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 18
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

14. Which statement regarding the Family Systems Theory is inaccurate?
a. Family system is part of a larger suprasystem.
b. Family, as a whole, is equal to the sum of the individual members.
c. Changes in one family member affect all family members.
d. Family is able to create a balance between change and stability.

ANS: B
A family, as a whole, is greater than the sum of its individual members. The other statements are accurate and can be attributed to the Family Systems Theory.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 21
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

15. Which pictorial tool can assist the nurse in assessing the aspects of family life related to health care?
a. Genogram
b. Ecomap
c. Life-cycle model
d. Human development wheel

ANS: A
A genogram depicts the relationships of the family members over generations. An ecomap is a graphic portrayal of the social relationships of the woman and her family. The life-cycle model, in no way, illustrates a family genogram; rather, it focuses on the stages that a person reaches throughout life. The human development wheel describes various stages of growth and development rather than the family members’ relationships to each other.

DIF: Cognitive Level: Remember REF: pp. 20-21
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

16. When attempting to communicate with a client who speaks a different language, which action is the most appropriate?
a. Promptly and positively respond to project authority.
b. Never use a family member as an interpreter.
c. Talk to the interpreter to avoid confusing the client.
d. Provide as much privacy as possible.

ANS: D
Providing privacy creates an atmosphere of respect and puts the client at ease. The nurse should not rush to judgment and should ensure she or he clearly understands the client’s message. In crisis situations, the nurse may need to use a family member or neighbor as a translator. The nurse should speak directly to the client to create an atmosphere of respect.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 24
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

17. The secondary level of prevention is best illustrated by which example?
a. Approved infant car seats
b. BSE
c. Immunizations
d. Support groups for parents of children with Down syndrome

ANS: B
Infant car seats are an example of primary prevention. BSE is an example of the secondary level of prevention, which includes health-screening measures for early detection of health problems. Immunizations are an example of the primary level of prevention. Support groups are an example of tertiary prevention, which follows the occurrence of a defect or disability (e.g., Down syndrome).

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 28 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

18. Which key point is important for the nurse to understand regarding the perinatal continuum of care?
a. Begins with conception and ends with the birth
b. Begins with family planning and continues until the infant is 1 year old
c. Begins with prenatal care and continues until the newborn is 24 weeks old
d. Refers to home care only

ANS: B
The perinatal continuum of care begins with family planning and continues until the infant is 1 year old. It takes place both at home and in health care facilities. The perinatal continuum does not end with the birth. The perinatal continuum begins before conception and continues after the birth. Home care is one delivery component; health care facilities are another.

DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 17 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

19. What information should the nurse be aware of regarding telephonic nursing care such as warm lines?
a. Were developed as a reaction to impersonal telephonic nursing care
b. Were set up to take complaints concerning health maintenance organizations (HMOs)
c. Are the second option when 9-1-1 hotlines are busy
d. Refer to community service telephone lines designed to provide new parents with encouragement and basic information

ANS: D
Warm lines are one aspect of telephonic nursing care specifically designed to provide new parents with encouragement and basic information. Warm lines and similar services sometimes are set up by HMOs to provide new parents with encouragement and basic information. The name, warm lines, may have been suggested by the term hotlines, but these are not emergency numbers but are designed to provide new parents with encouragement and basic information.

DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 34
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

20. When weighing the advantages and disadvantages of planning home care for perinatal services, what information should the nurse use in making the decision?
a. Home care for perinatal services is more dangerous for vulnerable neonates at risk of acquiring an infection from the nurse.
b. Home care for perinatal services is more cost-effective for the nurse than office visits.
c. Home care for perinatal services allows the nurse to interact with and include family members in teaching.
d. Home care for perinatal services is made possible by the ready supply of nurses with expertise in maternity care.

ANS: C
Treating the whole family is an advantage of home care. Forcing neonates out in inclement weather and in public is more risky. Office visits are more cost-effective for the providers such as nurses because less travel time is involved. Unfortunately, home care options are limited by the lack of nurses with expertise in maternity care.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 35
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

21. In what form do families tend to be the most socially vulnerable?
a. Married-blended family
b. Extended family
c. Nuclear family
d. Single-parent family

ANS: D
The single-parent family tends to be economically and socially vulnerable, creating an unstable and deprived environment for the growth potential of children. The married-blended family, the extended family, and the nuclear family are not the most socially vulnerable.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 19 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

22. While working in the prenatal clinic, nurses care for a very diverse group of clients. Which cultural factor related to health is most likely to drive acceptance of planned interventions?
a. Educational achievement
b. Income level
c. Subcultural group
d. Individual beliefs

ANS: D
The client’s beliefs are ultimately the key to the acceptance of health care interventions. However, these beliefs may be influenced by factors such as educational level, income level, and ethnic background. Educational achievement, income level, and being part of a subcultural group all are important factors. However, the nurse must understand that a woman’s concerns from her own point of view will have the most influence on her compliance and acceptance of health care interventions.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: pp. 21-22 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

23. A client’s household consists of her husband, his mother, and another child. To which family configuration does this client belong?
a. Multigenerational family
b. Single-parent family
c. Married-blended family
d. Nuclear family

ANS: A
A multigenerational family includes three or more generations living together. Both parents and a grandparent are living in this extended family. Single-parent families comprise an unmarried biologic or adoptive parent who may or may not be living with other adults. Married-blended families refer to those who are reconstructed after divorce. A nuclear family comprises male and female partners and their children living together as an independent unit.

DIF: Cognitive Level: Apply REF: p. 19
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

24. Which term is an accurate description of the process by which people retain some of their own culture while adopting the practices of the dominant society?
a. Acculturation
b. Assimilation
c. Ethnocentrism
d. Cultural relativism

ANS: A
Acculturation is the process by which people retain some of their own culture while adopting the practices of the dominant society. This process takes place over the course of generations. Assimilation is a loss of cultural identity. Ethnocentrism is the belief in the superiority of one’s own culture over the cultures of others. Cultural relativism recognizes the roles of different cultures.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: pp. 22-23 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

25. In which culture is the father more likely to be expected to participate in the labor and delivery?
a. Asian-American
b. African-American
c. European-American
d. Hispanic

ANS: C
European-Americans expect the father to take a more active role in the labor and delivery of a newborn than the other cultures.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 27
TOP: Nursing Process: Implementation MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

26. Which statement about the development of cultural competence is inaccurate?
a. Local health care workers and community advocates can help extend health care to underserved populations.
b. Nursing care is delivered in the context of the client’s culture but not in the context of the nurse’s culture.
c. Nurses must develop an awareness of and a sensitivity to various cultures.
d. Culture’s economic, religious, and political structures influence practices that affect childbearing.

ANS: B
Although the cultural context of the nurse affects the delivery of nursing care and is very important, the work of local health care workers and community advocates, developing sensitivity to various cultures, and the impact of economic, religious, and political structures are all parts of cultural competence.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: pp. 27-28 TOP: Nursing Process: Planning
MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

27. Which statement accurately describes the walking survey as a data collection tool?
a. The walking survey determines how much exercise an expectant mother has been getting, to help her make health care decisions.
b. The walking survey usually takes place on the maternity ward but can be expanded to other areas of the hospital.
c. The walking survey is a method of observing the resources and health-related environment of the community.
d. The walking survey is performed by government census takers as part of their canvas.

ANS: C
The walking survey is a valuable tool for the nurses in the community and has nothing to do with exercise. It is an observational method used to assess the health environment of the community. A walking survey takes place in the community, not the maternity ward, and is not part of the census; it is conducted by nurses in the community.

DIF: Cognitive Level: Remember REF: p. 30
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Health Promotion and Maintenance

28. A Native-American woman gave birth to a baby girl 12 hours ago. The nurse notes that the woman keeps her baby in the bassinet except for bottle feeding and states that she will wait until she gets home to begin breastfeeding. The nurse recognizes that this behavior is most likely a reflection of what?
a. Delayed attachment
b. Embarrassment
c. Disappointment in the sex of the baby
d. Belief that babies should not be fed colostrum

ANS: D
Native Americans often use cradle boards and often avoid handling their newborn. They also believe that the infant should not be fed colostrum. Delayed attachment is a developmental concern, not a cultural belief. Embarrassment is not likely the cause for a delay in the initiation of breastfeeding and should be explored further by the nurse. The mother may voice her disappointment that the infant is a girl; however, this would rarely cause her to delay breastfeeding and would exhibit itself in other ways.

DIF: Cognitive Level: Understand REF: p. 27
TOP: Nursing Process: Assessment MSC: Client Needs: Psychosocial Integrity

MULTIPLE RESPONSE

1. While completing an assessment of a homeless woman, the nurse should be aware of which of the following ailments this client is at a higher risk to develop? (Select all that apply.)
a. Infectious diseases
b. Chronic illness
c. Anemia
d. Hyperthermia
e. Substance abuse

ANS: A, B, C, E
Poor living conditions contribute to higher rates of infectious disease. Many homeless individuals engage in sexual favors, which may expose them to sexually transmitted infections (STIs). Poor nutrition can lead to anemia. Lifestyle factors also contribute to chronic illness. Exposure to cold temperatures and harsh environmental surroundings may lead to hypothermia. Many homeless people turn to alcohol and other substances as coping mechanisms.

DIF: Cognitive Level: Analyze REF: pp. 32-33
TOP: Nursing Process: Assessment
MSC: Client Needs: Safe and Effective Care Environment

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank Maternity Womens Health Care 11 Edition Lowdermilk Perry Cashion”