Catalano Nursing Now Todays Issues Tomorrows Trends 7th Edition Test Bank

$36.00

Catalano Nursing Now Todays Issues Tomorrows Trends 7th Edition Test Bank

Category:

Description

Get your degree with ease by using our files. We do not keep any logs and we do not log any information. What does this mean for you? This means, your order is completely anonymous and confidential. Part of our service allows you to purchase these files without anyone else knowing. There is no risk and you have nothing to lose. If you are using this very text book in school right now, then you will need this nursing test bank to learn important core knowledge so you can be the ultimate nurse. Add this product to your cart and checkout to receive the download for your nursing test bank for Catalano Nursing Now Todays Issues Tomorrows Trends 7th Edition Test Bank

Do you have any questions? Would you like a sample sent to you? Just send us an email at contact@itestbank.com (no spaces). We will respond as soon as possible.

Chapter 1: The Development of a Profession

MULTIPLE CHOICE

1. Identify the most important element in nursing’s attempt to gain full autonomy of practice.
A) Economic exploitation of nurses
B) Maintaining the education system for nurses as it is now
C) Gaining and maintaining control of nursing practice by nurses
D) Restricting the latitude of decisions made by nurses

ANS: C PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Application | Integrated Process: Planning | Client Need: Safe and Effective Care Environment

2. In its attempt to gain freedom and independence, what corresponding factors must the nursing profession embrace?
A) Health and happiness
B) Chaos and disorder
C) Loss of control and negative feedback
D) Responsibility and accountability

ANS: D PTS: 1 DIF: Easy
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Comprehension | Integrated Process: Implementation | Client Need: Safe and Effective Care Environment

3. Select the most effective method that nurses can use to gain power over their practice.
A) Use strikes and union tactics to increase pay.
B) Join professional organizations in large numbers.
C) Leave nursing as soon as better jobs come along.
D) Confront hospital administrators about poor staffing.

ANS: B PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Assessment | Client Need: Safe and Effective Care Environment

4. What allows a nurse to exert referent power over a client when providing nursing care?
A) The ability to withhold pain medication if the client does not comply with routines
B) The ability to provide the client with additional food when he or she does comply with the nurse’s requests
C) The power given to the nurse by reason of state licensure
D) The establishment of a professional and personal relationship with the client

ANS: D PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Implementation | Client Need: Psychosocial

5. What is a group of jobs that is similar in type of work and found throughout an industry or country?
A) Position
B) Occupation
C) Profession
D) Stint

ANS: B PTS: 1 DIF: Easy
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Knowledge | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Safe and Effective Care Environment

6. Which of the following types of nurses are classified as technical nurses?
A) BSNs and MSNs
B) LPNs and ADNs
C) LVNs and BSNs
D) UAPs and BSNs

ANS: B PTS: 1 DIF: Easy
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Knowledge | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Safe and Effective Care Environment

7. Identify the approach that describes a profession as being in a continual state of development along a continuum.
A) Trait approach
B) Power approach
C) Process approach
D) Educational approach

ANS: C PTS: 1 DIF: Easy
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Knowledge | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Safe and Effective Care Environment

8. A nursing student is approached by a friend who is not majoring in nursing. The friend asks why the nursing profession does not seem to be actively involved in the women’s rights movement. How can the student best respond to this question?
A) Nurses do take an active part in leading the women’s rights movement, but it is done very quietly.
B) The women’s rights movement shuns participation by nurses because of nursing’s subservient image.
C) The health-care industry discourages nurses from becoming involved in women’s rights issues.
D) Nurses avoid becoming involved in women’s rights issues because of their traditional role as “helpers.”

ANS: D PTS: 1 DIF: Hard
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Synthesis | Integrated Process: Implementation | Client Need: Safe and Effective Care Environment

9. Identify the element that is the best indicator of increasing accountability in the profession of nursing.
A) Increasing pay scale for staff nurses
B) Improved public image of nurses on TV and in movies
C) Demonstration of competency and high-quality care through peer review
D) Taking care of larger numbers of clients with the help of unlicensed assistive personnel

ANS: C PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Safe and Effective Care Environment

10. What is the best method for nurses to prepare for future professional practice?
A) Take additional courses in the use of computers.
B) Understand and explore the issues involved in professionalism as nurses.
C) Accept that nursing is a profession.
D) Cross-train with other health-care providers such as physical therapists, laboratory technicians, and radiologists.

ANS: B PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Evaluation | Integrated Process: Implementation | Client Need: Safe and Effective Care Environment

11. What allows a nurse to exert coercive power over a client when providing nursing care?
A) The ability to withhold pain medication if the client does not comply with routines
B) The ability to provide the client with additional food when he or she does comply with the nurse’s requests
C) The power given to the nurse by reason of state licensure
D) The establishment of a professional and personal relationship with the client

ANS: A PTS: 1 DIF: Hard
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Implementation | Client Need: Physiological Integrity

12. What allows a nurse to exert legitimate power over a client when providing nursing care?
A) The ability to withhold pain medication if the client does not comply with routines
B) The ability to provide the client with additional food when he or she does comply with the nurse’s requests
C) The power given to the nurse by reason of state licensure
D) The establishment of a professional and personal relationship with the client

ANS: D PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Application | Integrated Process: Implementation | Client Need: Physiological Integrity

13. Select the trait of a profession that requires the most improvement in the promotion and recognition of nursing as a full and equal profession.
A) Activities involve a high level of individual responsibility.
B) Activities are based on a specialized body of knowledge.
C) Activities serve the public and are generally altruistic in nature.
D) Activities are learned in institutions of higher education.

ANS: D PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Safe and Effective Care Environment

14. Which statement is the best description of a profession from the power approach method of defining a profession?
A) The members of the profession attain all the traits required for that profession.
B) The members of the profession have high income levels.
C) The profession is near the end of its developmental process.
D) The education for the members of the profession must be attained in graduate schools.

ANS: D PTS: 1 DIF: Medium
TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Application | Integrated Process: Assessment | Client Need: Safe and Effective Care Environment

COMPLETION

1. List in correct order the progression of the levels of health-care providers from the most educated to the least educated. (Enter the letter of each in the proper sequence; do not use commas or spaces.)

A) APRN
B) LPN-VN
C) ADN-RN
D) UAP
E) BSN-RN

ANS: EBCAD

PTS: 1 DIF: Medium TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Application | Integrated Process: Implementation | Client Need: Safe and Effective Care Environment

2. Fill in the blank with the appropriate word to complete the statement:
The overall goal of nurses who work as case managers is to _______________ the use of health-care services in the most efficient and cost-effective manner possible.

ANS: coordinate

PTS: 1 DIF: Medium TOP: The Development of a Profession
KEY: Cognitive Domain: Analysis | Integrated Process: Problem Identification | Client Need: Psychosocial Integrity

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Catalano Nursing Now Todays Issues Tomorrows Trends 7th Edition Test Bank”